6 بهترین مایع شوینده مبل برای دستگاه مبل شویی

برترین-شوینده-های-مبل

معرفی انواع مایع مبل شویی و مواد شوینده مبل نانو

اگر تاکنون سرویس شستشوی مبل در منزل را سفارش داده اید، حتما مشاهده کرده اید که تکنسین شوینده مبل، مایع مبل شویی مخصوصی را با آب مخلوط کرده و در مخزن دستگاه مبل شور میریزد. این مواد میتواند ترکیب انواع شامپو مبل و فرش انواع لکه بر نانو و غیره و حتی متاسفانه گاهی انواع تاید یا مایع ظرفشویی باشد.

در این مطلب کوتاه شما با انواع مواد شوینده مبل نانو که در دستگاه های مبل شویی مورد استفاده قرار میگیرند، آشنا میشوید و بیان میکنیم که کدامیک برای مبلمان شما مناسب تر است؟ با ما همراه باشید.

بهترین-مبل-شویی

چرا نباید از هر ماع شوینده ای در دستگاه مبل شویی استفاده کرد؟

قبل از شروع باید بدانید که متاسفانه برخی از تکنسین های مبل شویی جهت ارزانتر تمام شدن کار از مواد شوینده ارزانتر مانند تاید، مایع ظرفشویی یا دستشویی استفاده میکنند. این مواد نه تنها تاثیری چندانی روی از بین رفتن لکه ها ندارند بلکه سبب آسیب رسانی به بسیاری از پارچه ها میشوند. برای مثال ساختار تاید به گونه ای است که باید آبکشی شده و کاملاً از بافت مبل خارج شوند. ولی در مبل شویی در منزل مواد شوینده بدون آبکشی مجدد توسط مکنده های قوی از بافت پارچه خارج میشوند. این عمل معمولاً تا 80 درصد مواد شوینده را خارج میکند. ولی باقیمانده آن باید طی چند ساعت بعدی در معرض هوا خشک شوند. لذا مواد شوینده باید به گونه ای باشند که باقیماندن آن ها در بافت پارچه سبب آسیب به آن و یا سفیدک زدن نشود.

یادآوری میکنیم ما در اینجا انواع مایع شوینده برای دستگاه های مبل شویی را معرفی کرده ایم. اگر نیاز به آشنایی با شوینده های خانگی مانند سرکه، جوش شیرین و … را بهترین مایع برای شستشوی مبل را بخوانید.

6 شوینده برتر و پرفروش مورد استفاده در دستگاه های مبل شویی

چگونه ارزش گذاری شده اند؟

همکاران ما در ایران تی اس ام با استفاده از تجربیات بسیاری از تکنسین های مبل شویی و همچنین با بررسی نظریات بسیاری از شما مشتریان عزیز، بهترین مواد مبل شویی جهت استفاده در دستگاه های مبل شویی را برگزیده اند. بسیاری از شوینده ها برای بیش از 80 درصد انواع پارچه مبلی مناسب هستند ولی گاهی برخی شوینده ها برای برخی پارچه ها مناسب نیست. برای مثال برخی شوینده های قوی بهتر است جهت شستشوی مبل با پارچه مخمل طبیعی مورد استفاده قرار نگیرد. یا مبل چرمی شوینده های مخصوص به خود را دارد و … .

تمام شوینده های زیر در مراکز فروش خود (وبسایت یا فروشگاه) امتیاز بالایی کسب کرده اند و مصرف کنندگان آن رضایت بالایی داشته اند.

6 بهترین شوینده های مبل

1- مبل شوی Humber

مبل شوی هامبر با نام کامل Humber Interior Cleaner در بسته های 5 لیتری و 400 میلی لیتری در بازار وجود دارد. هامبر ساخت کشور آلمان بوده و از بهترین تکنولوژی روز اروپا بهره میبرد. کیفیت شستشوی مبل شوی هامبر بسیار بالا بوده و آسیبی به پارچه مبلمان وارد نمیکند.

بنا به دستورالعمل تولیدکننده بسته به میزان کثیفی مبل 1 لیتر از مبل شور را در 10 تا 20 لیتر آب مخلوط کنید. سپس از طریق نازل پاشش مواد را رو مبل اسپری کنید. در صورت نیاز از دستگاه فرچه زنی دریلی استفاده کنید. سپس با استفاده از دستگاه وکیوم مواد شوینده را از روی مبل جمع آوری کنید.

شاید تنها ایراد شامپو مبل شوی هامبر قیمت بالای آن باشد.

مبل-شوی-هامبر
مزایا:
دارای کف کنترل شده
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
دارای کف مناسب جهت استفاده در دستگاه های مبل شویی
قدرت تمیز کنندگی بالا جهت تمیز کردن بیشتر کثیفی ها
چربی زدایی عالی
تمیز کننده سطوح پارچه، چرم، پلاستیک
معایب:
قیمت بالا

2- مایع مبل شوی مجیک کلینر

این شوینده که با نام ساواشی عرضه میشود، دارای قیمت مناسب و کیفیت نسبتاً بالایی میباشد. شوینده مجیک کلینر در ایران تولید میشود و برای شستشوی انواع مبل، موکت و فرش مناسب است. این شوینده در حجم بالا جهت استفاده تجاری عرضه میشود. بر طبق دستورالعمل تولید کننده باید هر پیمانه از محصول را با 10 تا 15 لیتر آب گرم رقیق کرد و در دستگاه مبل شویی استفاده نمود.

مبل-شوی-ساواشی
مزایا:
قیمت مناسب و صرفه اقتصادی
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
دارای کف مناسب جهت استفاده در دستگاه های مبل شویی
قدرت تمیز کنندگی بالا
معایب:
عدم قدرت مناسب جهت از بین بردن لکه های قدیمی و برخی لکه های چربی، خون، لوازم آرایش، قهوه و … (باید با لکه برهای قوی ترکیب شود)

۳- مایع مبل شوی سوپر لکه بر ( ساواشی )

این لکه بر نیز تحت برند ساواشی تولید و عرضه میگردد. این لکه بر مکملی مناسب برای انواع شوینده های دیگر میباشد و قدرت لکه بری آنها را تا حد زیادی افزایش میدهد. طبق دستور العمل سازنده ترکیب ۱ لیتر از محصول با ۱۰ تا ۱۵ لیتر آب مناسب است.

لکه-بر-ساواشی
مزایا:
قدرت بالا جهت ار بین بردن انواع لکه چربی، خون، قهوه، مواد آرایشی و …
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
دارای کف مناسب جهت استفاده در دستگاه های مبل شویی
قدرت تمیز کنندگی بالا
معایب:
نیاز به زمان جهت از بیت بردن لکه ها (به طور تقریبی بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از اسپری کردن لکه بر میتوانید از دستگاه وکیوم استفاده کنید)

۴- شامپو مبل نانوسان

شوینده مبل نانوسان یکی از پرفروش ترین شویند های بازار میباشد. تبلیغات بسیار گسترده ای در شبکه های مجازی برای این شوینده منتشر شده است. البته علاوه بر تبلیغات گسترده این شامپو قدرت تمیز کنندگی و لکه بری بالایی نیز دارد. شامپو مبل نانوسان هم استفاده خانگی دارد و هم تکنسین های مبل شویی، جهت شستشوی مبل با دستگاه از آن استفاده میکنند. جهت مبل شویی با دستگاه این شوینده بصورت ترکیب با سایر شوینده ها استفاده میشود.

مبل-شوی-نانوسان
مزایا:
عدم آسیب به پارچه مبل
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
دارای رایحه مطبوع
فاقد فرمالین
قدرت تمیز کنندگی بالا و لکه بری مناسب
معایب:
قیمت بالا
غلظت پایین

۵- مواد شوینده نانو ۲۰ لیتری پارس ایران

یکی دیگر از شرکت های تولید کننده مواد شوینده مبل مجموعه پارس ایران میباشد. شوینده های این مجموعه به طور کلی دارای کیفیت مناسبی نسبت به قیمت، دارند. این مواد اکثر کثیفی های پارچه را از بین میبرند. البته برای تمیز کردن لکه های قدیمی و سرسخت کمی ضعف دارند و باید از لکه برهای جداگانه استفاده کرد.

بنابر توضیحات سازنده هر  نیم لیتر از محلول را باید با ۱۰ لیتر آب مخلوط کرده و درون مخزن دستگاه مبل شویی ریخت.

مبل-شوی-پارس-ایران-صنعت
مزایا:
قیمت مناسب
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
دارای کف مناسب جهت استفاده در دستگاه های مبل شویی
قدرت تمیز کنندگی بالا جهت تمیز کردن ۹۰% کثیفی ها
معایب:
قدرت پایین برای لکه های قدیمی و سرسخت
نامناسب جهت استفاده برای مبل های با پارچه حساس (ابریشمی و …)

۶- مبل شوی مفرا (MAFRA)

مبل شوی مفرا با نام کامل MAFRA PULIMOQ UETTES محصول کشور ایتالیا میباشد. این شوینده مبل نیز دارای کیفیت بسیار بالا بوده و رایحه مطلوبی دارد.

مبل-شوی-مفرا
مزایا:
دارای کف کنترل شده
مناسب برای بسیاری از انواع پارچه
قابل استفاده در دستگاه های مبل شویی و استفاده دستی
قدرت تمیز کنندگی بالا جهت تمیز کردن بیشتر کثیفی ها
چربی زدایی عالی
تمیز کننده سطوح پارچه، چرم، پلاستیک
معایب:
قیمت بالا
مجله آقای مبل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *