دستگاه مبل شویی
بهترین دستگاه مبل شویی کدام است؟
از چه نوع دستگاه هایی برای مبل شویی در منزل استفاده میشود؟
چرا مبل شویی را در منزل سفارش دهیم:
امروزه با گسترش خدمات نظافتی شرکت های بسیاری وجود دارند که انواع خدمات نظافتی همراه با دستگاه های قابل حمل ارائه میکنند. این دستگاه ها بعد از شستشوی مبل ، فرش ، تشک و … با مکنده های بسیار قوی آنها را تا ۹۰% خشک میکنند. سفارش قالیشویی یا مبل شویی در منزل باعث حذف هزینه های جابجایی و همچنین عدم هرگونه احتمال آسیب به اثاثیه در هنگام حمل و نقل میشود.
البته امکان خرید انواع دستگاه های کوچک خانگی نیز وجود دارد. ولی با توجه به قدرت پایین تر این دستگاه ها نسبت به مبل شوی صنعتی و همچنین استفاده کم از آن ها در خانه پیشنهاد میکنیم به جای خرید دستگاه های خانگی سالانه یک بار سفارش مبل شویی را توسط شرکت های خدماتی انجام دهید.
انواع دستگاه مبل شویی:
دستگاه های مبل شویی به چند دسته تقسیم میشوند.
- دستگاه مبل شویی دریلی
- دستگاه مبل شویی اتوماتیک
دستگاه مبل شویی دریلی
دستگاه های دریلی به علت اشغال فضای کم و همچنین وزن سبک بسیار مناسب برای حمل نقل می باشند. همچنین این دستگاه برای فضاهای کوچک بسیار مناسب است. از جمله مزایای دستگاه دریلی تمیز کردن بسیار با کیفیت آن است. کلیه آلودگی در اثر چرخ برس متصل به دریل کاملا از بین میرود. این دستگاه به یک مخزن متصل میشود. ابتدا مواد شوینده بر روی مبل یا فرش اسپری میشود. سپس با استفاده از برس متصل به دستگاه نسبت به شستشو اقدام میشود.
تکنسین های شستشو آب و مواد شوینده را با نسبت مشخص درون مخزن دستگاه میریزند. و پس از مخلوط کردن آن، محلول شوینده را بر روی جاهای بسیار کثیف اسپری میکنند. این دستگاه بسیار مناسب برای لکه های سرسخت و مکان های بسیار کثیف است. بسیاری از لکه هایی که به آسانی توسط دستگاه اتوماتیک از بین نمیرود توسط دستگاه دریلی پاک میشود.
بعد از استفاده از دستگاه مبل شوی دریلی نیاز به دستگاه مکنده سه موتور جداگانه میباشد تا آب و مواد شوینده تا حد امکان از پارچه مبل خارج شود.
البته دستگاه دریلی معایبی نیز دارد. اگر تجربه کافی در استفاده از این دستگاه نداشته باشیم براحتی میتواند باعث آسیب به پارچه مبل شود. این دستگاه برای مبل هایی با پارچه های حساس (مخمل و …) به هیچ عنوان توصیه نمیشود. همچنین استفاده از فرچه بسیار نرم بسیار اهمیت دارد. و فرچه ها نیز باید بعد از چند بار استفاده تعویض شوند.
دستگاه مبل شویی اتواماتیک:
وقتی روی مبل و یا فرش منزل ما گرد و خاک مینشیند احتمالاً میتوانیم با جاروبرقی تا حد زیادی آنها را پاک کنیم. ولی اگر در اثر لکه و نظایر آن مبل کثیف شده باشد، چاره ای جز شستشوی آن با مواد شوینده نیست.
این دستگاه شامل دو مخزن جداگانه می باشد. یک مخزن مخصوص پر شدن با مواد شوینده است. این مخزن به یک پمپ کم فشار مجهز است که مواد شوینده را بر روی جسم کثیف اسپری می کند. مخزنی دیگری نیز برای جمع آوری مواد شوینده اسپری شده و همچنین آلودگی ها وجود دارد. مکنده بسیار قوی این دستگاه ها آلودگی ها را تا حد ۹۰% از روی مبل ، فرش ، موکت و یا تشک جمعآوری میکنند و آن ها را تقریباً به حالت خشک در می آورند.
دستگاه های مبل شوی اتوماتیک بسیاری با برندهای مختلف ایرانی و خارجی در بازار وجود دارد. دستگاه های اتوماتیک برندهای معتبر بدون کوچکترین آسیبی به مبلمان، آنها را به آسانی و تا حد بسیار مطلوبی تمیز و خشک میکنند. از معتبرترین دستگاه های مبل شویی با برند خارجی در ایران کاچر میباشد.
مزایای دستگاه مبل شویی اتوماتیک نسب به فرچه زنی دریلی:
- با چرخش فرچه احتمال آسیب به پارچه میباشد که در این روش هیچ آسیبی به مبل وجود ندارد.
- شستشوی آسانه انواع جنس ها مانند مخمل و …
- در روش فرچه احتمال ریزش کف روی زمین وجود دارد و باید فرشها جمع شود اما در این روش هیچ ابی روی زمین نمیریزد.
- پارچه نخ کش نمیشود.
البته موارد بالا به معنی نفی کامل دستگاه فرچه زن دریلی نمیباشد. اگر تکنسین مبل شویی تبحر کافی داشته باشد و از فرچه سالم، نو و نرم استفاده کند نه تنها آسیبی به پارچه مبل وارد نمیشود بلکه تمیزی بیشتری را نیز به همراه دارد. برای آشنایی بیشتر با تفاوت این دو روش پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را ببینید.
توضیحاتی پیرامون تفاوت در دستگاه های مبل شویی:
جمع بندی:
به طور کلی تکنسین ها، مبلمان و دیگر وسایل را بوسیله دستگاه های صنعتی تا حد زیادی تمیز می کنند. و با توجه به میزان کثیفی اثاثیه هر جا نیاز باشد بوسیله دستگاه دریلی آن وسیله کاملا تمیز میشود.
تکنسینهای معرفی شده در آقای مبل در ابتدا اثاثیه را با دستگاه دریلی شستشو داده و سپس با مکنده های قوی تمامی مواد شوینده را جمع آوری می کنند. لذا هیچ گونه آثاری از کثیفی بر روی اثاثیه شما باقی نمیماند.